Wednesday, October 08, 2008

Valmennusryhmän treenit 7.10.


Tämän treenin otin kahdessa osassa, ensin 1-10 ja sitten 10-18. Kakkosesteen pakkovalssia piti aikaistaa jotta ehdin kääntämään koiraa tarpeeksi ajoissa hypyllä 3. Putkeen 5 lähetyksen jälkeen tein valssin hypyn 6 ja puomin 7 väliin. Ensin ajauduin liikaa keskelle kenttää, mutta korjaus enemmän puomin suuntaan auttoi Viljon kaarta pienemmäksi. Puomilla oli avustaja naksauttamassa ja namittamassa. Loppu meni hyvin ja palkkasin Viljon pujottelun jälkeen. Miten hankalaa on muistaa palkata välillä pujottelun suuntaisesti tai sinne toiseen suuntaan!? Taas palkkasin ensin omaan menosuuntaani (jonne päin Viljo siis muutenkin helposti lähtee liian aikaisin).

Toisen pätkän aloitus olikin aika vaikea, ensin kokeilin pujottelun 10 jälkeen persjättöä jotta pääsin muurin 11 oikealle puolelle. En kuitenkaan osanut/ehtinyt tehdä sitä oikein joten tunsin miten Viljo pomppi takapuoltani vasten epävarmana siitä mitä tehdä seuraavaksi. Tämän lisäksi en saanut koiraa kääntymään kunnolla hypyn 12 jälkeen putken 13 oikeaan päähän vaan Viljo irtosi sinne loogiseen mutta väärään päähän.

Tämän jälkeen yritin ehtiä muurin toiselta puolelta niin että olisin ottanut Viljoon etäisyyttä keppien lopussa, mutta tämähän ei onnistunut lainkaan ilman että Viljo lähti liian aikaisin kepeiltä. Loppujen lopuksi sain homman onnistumaan jotenkin niin että yritin vain juosta niin nopeasti kuin mahdollista mutta silti saattaa koiran keppien loppuun.

Viimeinen kepeille vienti muurilta 17 oli hankala, Viljo ehti kerran pyörähtää edessäni ennenkuin tajusi minne pitää mennä.

No comments: