Tuesday, September 30, 2008

Valmennusryhmän treenit


Tänään harjoittelimme MM-kisojen innoittamana yllä olevaa rataa. Viljolle hankala keppien sisäänmeno osoittautuikin hankalaksi minulle, ei niinkään koiralle. Kun luotin koiraan ja vein sen pienellä vastavedolla ja annoin hakea kepit itse, Viljo meni hienosti sisään kepeille.

Kontaktit tehtiin samaan tyyliin kuin edellisellä kerralla, eli avustaja naksautti ja antoi namit oikeasta asennosta.

Toinen hankala kohta oli kun yritin kääntää Viljon sylkkärillä puomilta pituudelle. Tosi hankalaa meille! Viljo melkein joka kerta teki voltin kun yritin kääntää sitä. Yritin tehdä radan niin että olisin leikannut Viljon takaa putkella, ja se osoittautuikin hankalaksi vaikka heitin lelun pariin kertaan ulostuloon auttaakseni koiraa. Ei vaan onnistunut ja Viljo kierähti ympäri ja tuli ulos putkesta perääni. Viimeisellä kerralla avustaja vingutti lelua putken päässä ja siten saatiin Viljo putkeen ilman takaisinpyörähtämistä.

Kokeilin palkkana MM-kisoista ostamiani CUZ-palloja saalisleikin tyyliin ja se näyttikin toimivan ihan kivasti. Kovin pitkään Viljo ei jaksa niiden perässä juosta, mutta kylläkin useamman kerran lyhyitä aikoja.

No comments: