Sunday, October 12, 2008

HAUn kisat 12.10.


Hyppyradalle verryttelin aiemmista kisoista poiketen suunnitelmallisesti 3 min kävelyä, 2 min juoksua, 3 kävelyä ja 2 juoksua. Päästiin vielä suht suoraan verryttelystä radalle ja juokseminen tuntui kevyeltä sekä ehdin myös hyvin sinne minne olin suunnitellutkin.

Sitten piti tietysti blokata koiran linja kepeille. Argh! Seisoin siis suoraan koiran edessä kun tajusin että ensimmäinen keppi tökkää melkein silmääni. Eihän se koira sinne kepeille mennyt vaan ohi. Noh, korjattiin tuo ja vaikka kepit olivat suoraan seinää kohden, Viljo tekin ne nätisti loppuun (saatoin sen toki loppuun asti).

Seuraavaksi pitikin putken jälkeen tehdä pakkovalssi hypylle. Huom: piti. Tein sitten tyylipuhtaan perstyönnön eli nevatuksen, ja Viljo hyppäsi esteen liikkeeni suuntaisesti, eli väärin päin. Tuloksena siis HYL. Muuten rataprofiili oli kiva ja fiilis oli hyvä sitä tehdessä.



Agilityradalle suunnitelma oli verrytellä samalla tavalla kuin hyppyradalle ja saman lenkin teinkin, mutta jostain syystä tuo jälkimmäinen juoksupätkä unohtui ja kävelin siis sen loppuajan, eli 5 minuuttia. Jalat tuntuivat radalla raskaalta ja loppusuora näyttää videoltakin hitaalta ja tahmealta. En tiedä sitten oliko verryttelyssä vikaa vai jalat muuten vaan jo loppu.

Kontaktiesteet jännittivät jo etukäteen ja suunnittelin että murahdan Viljolle alastulossa (se toimii CPUlle) koska en koskaan ennen ole niin tehnyt. Joo, ei toimi Viljolle. Kontaktin otti kylläkin, mutta meni tooooosi hitaasti ja loikkasi kuitenkin ennen oikeaa asentoa.

Keinu oli siinä ja siinä lentokeinu, ja siitä häkeltyneenä huiskaisin Viljon putkelle päin, jolloin Viljo meni putken ohi. Muita virheitä ei sitten tullutkaan, tuloksena siis 5 ratavirhettä ja pari sekkaa yliaikaa eli 7,43 vp.

No comments: