Tuesday, September 09, 2008

Treenit 9.9.08


Tänään kokeiltiin kotikentällä (kaatosateessa rämpien veden pehmentämällä hiekalla sadevarusteiden haitatessa ohjausta) yllä olevaa rataa. Kyseessä on tulevan treeniryhmän testirata jossa on muutama ennaltamäärätty ohjauskuvio. Kuvion esteiltä 2 (hyppy) - 5 (kepit) en tehnyt ennalta määrätyllä tavalla (koska ennalta määrätty tapa oli helpompi) vaan kokeilin miten Viljo kestää takaaleikkausta kepeille. Todella hienosti kesti, olin aivan yllättynyt!

Kepeillä Viljo lähti taas vaikka kuinka monta kertaa liian aikaisin tai muuten jätti loppupäästä jonkun välin suorittamatta. Tälle pitää nyt tehdä jotain.

Hypyllä 16 unohdin mitä tehdä joten pakkovalssi meni ihan pieleen. Korjauskerralla sekin meni ihan ok. Pussi oli aivan läpimärkä sekä painava ja Viljosta todella ällöttävän tuntuinen. Ekan kerran tuli läpi (mutta hitaaaaaaaasti) ja sen jälkeen ei sitten tullutkaan enää. Lopulta pussia piti nostaa jotta saatiin koira läpi, ja siihen sitten lopetettiinkin sen esteen treenaus.

Välistäveto hypyillä 20 ja 21 ei ihan heti onnistunut, ohjaukseni oli liian löysää. Uusintakerralla meni ok.

1 comment:

Anonymous said...

Miten se menikään, "ei pidä pelätä virheitä treeneissä" ?! Sehän meni loistavasti se takaaleikkaus kepeille kun vaan uskalsit yrittää. Kyllä se Viljo osaa!