Sunday, August 31, 2008

Piirinmestikset 30.8.08

Viljo pääsi kisaamaan kolmen radan verran KKK:n järjestämissä piirinmestaruuskisoissa. Ojanperä oli suunnitellut kinkkisen hyppyradan, joka meni ihan hirveäksi varmisteluksi. Tämä sai aikaan sen että Viljo hyppi paikoillaan ja pyörähteli edessäni kun ei tiennyt mihin mennä seuraavaksi.


Yllättävää kyllä emme saaneet kuin yhden ratavirheen sillä pujottelusta Viljo lähti liian aikaisin (taisin vedättää liikaa?). Aikavirhettä sen sijaan tuli kahdeksan sekunnin verran, joten lopputulos oli 13,21 p.

Agilityrata oli paljon sujuvamman oloinen, mutta toiseksi viimeisellä esteellä (putki) Viljolle iski vanha putkiepävarmuus ja se pyöri putken suulla sen verran pitkään että saatiin siitä kielto. Aikavirhettä tällä radalla nelisen sekuntia joten lopputulos 9,82 p.


Yhteistuloksella 23,03 Viljo sijoittui piirinmestiksissä yhdeksänneksi.

Joukkueradalla onnistuttiin sitten parhaiten, Viljo teki nollan. Valitettavasti joukkue jäi kuitenkin loppujen lopuksi ilman tulosta. Piirrän joukkeradankin tähän jossain vaiheessa.

1 comment:

Anonymous said...

Te olitte Uudenmaan Kennelpiirin yhdeksänneksi parhaita!! Eli onnittelut! Ja aika kinkkiseltä tuo Ojanperän hyppis ainakin näytti, ei heti tullut mieleen miten siitä olisin selvinnyt.