Saturday, September 09, 2006

Kisat 9.9.06

SyysSkabat Purinalla. Olipa nopea pyörähdys kisoissa kun kolmosten medit ja maksit pyrivät samaan aikaan kahdella viereisellä radalla. Vaikka oli kaksi kisaa sekä Viljolla että CPUlla, lähdettiin kisoihin vasta puoli kaksi (voi autuutta ja ylellisyyttä!) ja päästiin pois jo kuuden maissa.

Eka rata (vaikka näytti todella ahtaalta ja sumppuiselta) tuntui jo rataantutustumisessa kivalta, ja radalle lähtiessä oli hyvä fiilis. Viljo ei varsinaisesti halunut leikkiä namisukalla, kunhan mun mieliksi otti sen suuhunsa muutaman kerran. Viljo olikin radalla erittäin hyvin käsissä, ja jopa otti kontaktit (kaikki kontaktiesteet radalla) ihan ok. Ei kuitenkaan ihan optimisti, mutta reilusti kontaktipinnalle askeltaen kuitenkin. Tuloksena 0,37 vp. Noin viisi sekunttia kärkiaikoihin olisi taas pitänyt kiriä, nyt Viljo oli seitsemäs.

Toinen rata tuli suoritettavaksi jotenkin liian nopeasti, en ehtinyt keskittyä juuri lainkaan (Viljo lähti neljäntenä). Unohdin esteiden nimiä ja jäin hypyllä Viljosta niin paljon jälkeen että kun lähdin leikkaamaan takaa, vedin sen samalla putken väärään päähän. Puomilla Viljo loikkasi kontaktin yli oikein kunnolla, joten otin puomin sitten uudestaan jolloin Viljo tekikin sen kunnolla loppuun asti, koiralle kiitokset ja kehut ja nopeinta reittiä maaliin. Hylky siis saldona tältä radalta.

No comments: